Arama Sonuçları
Popüler Kategoriler Tüm kategoriler
Hakkımızda Yardım Merkezi
Bu ilanın yayın süresi sona erdi

İlanın yayın süresi sona erdiği için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

uyguna bırakıcam acıklama oku savaşçı çar
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#59152

uyguna bırakıcam acıklama oku savaşçı çar

80 level savaşçı biyolog tugyiste yarısı verildi.bir miktar biyo sıfırlayıcı ve %100 şans nesnsi bulunmakta. Bedensel havası p, İçerisinde zihinsele dönüp skilleri p lemeye yetecek kadar bk ruh tası vs. var. onun dışında ayakkabı ve bilezik hariç bütün itemleri +9, 53 Ort 12 güç zehir ve 24 beceri full evrim kin var. Okçular dibinde nesnesi var (5günlük) Full efsunlu binek var (5günlük) bunların dışında bütün tecrübe yüzüklerinden 30 dakikadlık 1 saatlik ve 3 saatlik yüzükler dahil, 10 adet bilg...

  • İlan 2 yıl önce güncellendi.
  • MilasMt2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
orcus orcus 1 Başarılı İşlem
2
İlan Ücreti
200.00 ₺

80 level savaşçı biyolog tugyiste yarısı verildi.bir miktar biyo sıfırlayıcı ve %100 şans nesnsi bulunmakta. Bedensel havası p, İçerisinde zihinsele dönüp skilleri p lemeye yetecek kadar bk ruh tası vs. var. onun dışında ayakkabı ve bilezik hariç bütün itemleri +9, 53 Ort 12 güç zehir ve 24 beceri full evrim kin var. Okçular dibinde nesnesi var (5günlük) Full efsunlu binek var (5günlük) bunların dışında bütün tecrübe yüzüklerinden 30 dakikadlık 1 saatlik ve 3 saatlik yüzükler dahil, 10 adet bilgelik iksiri 50 şer tane punç ve tatlılar da mevcut. ve şebnem vs bir ton ıvır zıvır var. 1.5 envanter efsun nesnesi var (yaklaşık 50k efsun)

Yani dostlar işin en özüyle çarı alıp biraz üzerinde ince ayar yaparsaniz bir kaç güne çok rahat fulleyebilirsiniz çok rahat exp kasacağınız bir sürü yardımcı nesne var ve silahları da iyi.

Satıcı değerlendirmesi yok!

Bu satıcıya henüz bir değerlendirme yapılmamış. Bu satıcıdan bir ilan satın aldıktan sonra yorum yaparak, senden sonraki alıcıların fikir sahibi olmasını sağlayabilirsin!
Satıcı değerlendirmesi nedir ?

Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların MilasMt2Satış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.