Arama Sonuçları
Popüler Kategoriler Tüm kategoriler
Hakkımızda Yardım Merkezi
Bu ilanın yayın süresi sona erdi

İlanın yayın süresi sona erdiği için herhangi bir işlem gerçekleştiremezsiniz.

105 Lwl biyolog bitik çar fuul+fuul
Zoom yapmak için resmin üzerine tıklayın.
#81751

105 Lwl biyolog bitik çar fuul+fuul

105 Lwl biyolog bitik fuul str alındı * Kahramanlık ve İrade gücü yüzüğü dışında diğer farm itemlerinin süresi en az 10 günlük, çarın içinde nakit 6t varEkstra olarak çarda 60 Ortalama Zehir 59 Ortalama Zehir 57 Ortalama zehir ve +9 2.5 k hp gerisi fuul kirini var çarın içinde yani ekstra olarak satılacak 45-50 T civarında item var. İndirim var özelden yazabilirsiniz.

  • İlan 2 yıl önce oluşturuldu.
  • MilasMt2Satış güvenli ticaret sistemi ile %100 güvendesiniz.
Kaan1907 Kaan1907 0 Başarılı İşlem
1
İlan Ücreti
800.00 ₺

105 Lwl biyolog bitik fuul str alındı * Kahramanlık ve İrade gücü yüzüğü dışında diğer farm itemlerinin süresi en az 10 günlük, çarın içinde nakit 6t var

Ekstra olarak çarda 60 Ortalama Zehir 59 Ortalama Zehir 57 Ortalama zehir ve +9 2.5 k hp gerisi fuul kirini var çarın içinde yani ekstra olarak satılacak 45-50 T civarında item var. İndirim var özelden yazabilirsiniz.

Benzer İlan Bulunamadı.

Bu ilana benzer bir ilan bulamadık.
Hemen bir ilan oluşturmak için alttaki butona tıklayın.

İlan Oluştur

Satıcı değerlendirmesi yok!

Bu satıcıya henüz bir değerlendirme yapılmamış. Bu satıcıdan bir ilan satın aldıktan sonra yorum yaparak, senden sonraki alıcıların fikir sahibi olmasını sağlayabilirsin!
Satıcı değerlendirmesi nedir ?

Satıcı değerlendirmesi, bu satıcının daha önce satış yaptığı üyeler tarafından yapılan yorum ve puanlamasının bütünüdür.

Değerlendirme sıralaması neye göre yapılır ?

Değerlendirmeler, değerlendirmeyi yapan kullanıcıların MilasMt2Satış seviyelerine göre büyükten küçüğe olarak yapılmaktadır. Özel statüde ki üyelerimizin değerlendirmeleri en üstte gözükmektedir.